Spoločnosť 1st UNISPO pôsobí na slovenskom trhu už takmer 25 rokov. Počas tohto obdobia sa zameranie našej spoločnosti vyprofilovalo a dnes sa orientujeme hlavne na interiérové a exteriérové produkty. Dôveru našich klientov si dlhodobo udržiavame vďaka vysokej kvalite produktov a neustálemu sledovaniu aktuálnych trendov v dizajne. Sme oficiálny dovozca tapiet Marburg, dekoratívnych líšt od spoločnosti Mardom Decor.

Veľkoodberateľom i koncovým zákazníkom ponúkame široký sortiment garniží, garnižových systémov – drevené garniže, kovové, s galvanickou úpravou i farebné, exkluzívne garniže, vitrážky, plastové koľajnice, interiérové lamely Unispo & Stella, a vysokokvalitné WPC produkty. V našej ponuke nájdete i tapety značky Marburg – kolekcie najznámejších návrhárov a tiež exkluzívne tapety zdobené Fazovského kryštálmi. Tiež samolepiace fólie a fototapety.
V našom sortimente nechýba bytový textil – metráž vhodná závesy, záclony, obrusy, prehozy, na vankúše, sedáky, návleky na stoličky, ale tiež široká ponuka odevných látok – krajky, satén, hodváb, šifón, elegantné plisované látky i látky na športové a tanečné kostýmy…

Samozrejmosťou je profesionálne poradenstvo a pomoc pri výbere sortimentu. Zároveň ponúkame výhodné podmienky pre spoluprácu architektom a dizajnérom.

 

Kolektív 1st Unispo