Volajte : +421 915 818 818
Píšte : unispo@unispo.sk

Zásady ochrany osobných údajov

1st Unispo s.r.o > Zásady ochrany osobných údajov

Vyhlásenie o ochrane osobných údajov

Prevádzkovateľom tejto webstránky a teda spracovateľom Osobných údajov je spoločnosť 1st Unispo s.r.o, IČO: 34152121, DIČ: 2020977200, so sídlom: Novozámocká 185, Nitra Dolné Krškany 949 05, zapísaná v v Obchodnom registri Okresného súdu Nitra, oddiel Sro, vložka č.2709/N, emailová adresa: unispo (zavináč) unispo.sk (ďalej len Prevádzkovateľ“).

Spracovanie osobných údajov a ich ochrana

Nasledovné informácie sa týkajú spracúvania osobných údajov návštevníkov a/alebo zákazníkov týchto webových stránok (ďalej jednotlivo len „Dotknutá osoba“), ktoré vykonáva prevádzkovateľ, (ďalej len „Prevádzkovateľ“). Spracúvanie a ochrana týchto osobných údajov sa spravuje ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“), v spojení s ustanoveniami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 zo dňa 27. apríla 2016, všeobecného nariadenia o ochrane údajov (ďalej len „Nariadenie“).

K spracúvaniu Osobných údajov Dotknutej osoby na webovom sídle Prevádzkovateľa dochádza pri využívaní kontaktného a/alebo dopytového formulára.

Za osobný údaj v je tomto prípade považované: meno a priezvisko, telefónne číslo a emailová adresa Dotknutej osoby, prípadne ďalšie informácie dobrovoľne poskytnuté Dotknutou osobou. Osobné údaje, ktoré budú ďalšiemu prevádzkovateľovi dobrovoľne poskytnuté v rámci využitia formulárov, nebudú zverejnené a slúžia výhradne za účelom zodpovedania otázky či podnetu Dotknutej osoby daným prevádzkovateľom, v prípade dopytového formulára za účelom vypracovania a zaslania cenovej ponuky Dotknutej osobe. Právnym základom spracovania týchto údajov je súhlas Dotknutej osoby v zmysle§ 13 ods. 1 písm. a) Zákona v spojení s ust. čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia, ktorý môže byť kedykoľvek odvolaný na základe žiadosti adresovanej prevádzkovateľovi, ktorý tieto údaje spracúva. Osobné údaje budú spracované do doby zodpovedania Dotknutou osobou zadanej otázky či podnetu odoslaného cez kontaktný formulár, teda po dobu trvania účelu ich spracovania. Pri spracovaní osobných údajov Dotknutej osoby nebude dochádzať k automatizovanému rozhodovaniu ani k profilovaniu, pričom Prevádzkovateľ nemá v úmysle poskytnúť osobné údaje do tretej krajiny, medzinárodnej organizácii ani 3. osobám s výnimkou prevádzkovateľa, ktorému sú tieto údaje určené.

Prístup Dotknutej osoby k údajom a ich úprava

Dotknutá osoba má predovšetkým právo požadovať od príslušného prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom, ich opravu alebo vymazanie, prípadne obmedzenie spracovania, právo namietať proti spracovaniu, ako aj právo podať sťažnosť k Úradu na ochranu osobných údajov, ak daný prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v rozpore s Nariadením a/alebo Zákonom.

Zabezpečenie
Zaviazali sme sa k bezpečnosti Osobných údajov Dotknutých osôb. Prijímame primerané bezpečnostné opatrenia, aby sme obmedzili zneužívanie a neoprávnený prístup k Osobným údajom. To zaisťuje, že k týmto údajom majú prístup iba nevyhnutné osoby, že prístup k údajom je chránený a bezpečnostné opatrenia Prevádzkovateľa sú pravidelne kontrolované.
Bezpečnostné opatrenia používané Prevádzkovateľom pozostávajú z: TLS / SS

Kontaktné údaje
Ak máte otázky alebo pripomienky k našim Spracúvaniu ochrany osobných údajov,  kontaktujte nás mailom na info@allweb.sk, prípadne prostredníctvom  ďalších kontaktných údajov zverejnených v záverečných ustanoveniach tohto dokumentu


 


SÚBORY COOKIES – VYSVETLENIE POJMOV

Čo sú cookies?
Cookie je malý jednoduchý súbor, ktorý je odoslaný spolu so stránkami tohto webu a uložený vašim prehliadačom na pevnom disku vášho počítača alebo iného zariadenia. Informácie v nich uložené môžu byť vrátené na naše servery alebo na servery príslušných tretích strán počas nasledujúcej návštevy.

Čo sú skripty?
Skript je časť programového kódu, ktorý sa používa na správnu a interaktívnu funkciu našich webových stránok. Tento kód sa spustí na našom serveri alebo na vašom zariadení.

Čo je to webový maják?
Webový maják (alebo pixelová značka) je malý neviditeľný text alebo obrázok na webovej stránke, ktorý sa používa na monitorovanie návštevnosti webových stránok. Za týmto účelom sa pomocou webových majákov ukladajú rôzne údaje o vás.

Typy Cookies

  • Technické alebo funkčné cookies (Potrebné)

Potrebné súbory cookie pomáhajú vytvárať použiteľné webové stránky tak, že umožňujú základné funkcie, ako je navigácia stránky a prístup k chráneným oblastiam webových stránok. Webové stránky nemôžu riadne fungovať bez týchto súborov cookies. Takto nemusíte pri návšteve webových stránok opakovane zadávať rovnaké informácie. Tieto súbory cookie môžeme umiestňovať bez vášho súhlasu.

  • Preferenčné cookies

Preferenčné súbory cookies umožňujú internetovej stránke zapamätať si informácie, ktoré zmenia spôsob, akým sa webová stránka chová alebo vyzerá, ako napr. váš preferovaný jazyk alebo región, v ktorom sa práve nachádzate.

  • Štatistické cookies

Štatistické súbory cookie používame na optimalizáciu zážitku z webových stránok pre našich používateľov. Vďaka týmto štatistickým súborom cookie získavame prehľad o používaní našich webových stránok.

  • Marketingové/sledovacie cookies

Marketingové/sledovacie súbory cookie sú súbory cookie alebo akákoľvek iná forma miestneho úložiska, ktoré sa používajú na vytváranie profilov používateľov na zobrazenie reklamy alebo na sledovanie používateľa na tomto webe alebo na niekoľkých webových stránkach na podobné marketingové účely.

SÚHLAS
Keď navštívite náš web prvýkrát, ukážeme vám kontextové okno s vysvetlením o súboroch cookie. V tomto kontextovom okne máte možnosť Cookies Odmietnuť, Povoliť výber, alebo Povoliť všetko. Vždy, aj pri Vašej opakovanej návšteve máte možnosť Váš súhlas odvolať, alebo zmeniť Vaše nastavenia povolení.

Vaše práva v súvislosti s osobnými údajmi
Pokiaľ ide o vaše osobné údaje, máte nasledujúce práva:

  • Máte právo vedieť, prečo sú vaše osobné údaje potrebné, čo sa s nimi stane a ako dlho budú uchovávané.
  • Právo na prístup: Máte právo na prístup k svojim osobným údajom, ktoré sú nám známe.
  • Právo na opravu: máte právo kedykoľvek doplniť, opraviť, vymazať alebo zablokovať vaše osobné údaje.
  • Ak nám udelíte súhlas so spracovaním vašich údajov, máte právo tento súhlas odvolať a vymazať vaše osobné údaje.
  • Právo na prenos vašich údajov: máte právo požadovať od správcu všetky svoje osobné údaje a preniesť ich v celom rozsahu k ďalšiemu prevádzkovateľovi.
  • Právo namietať: môžete vzniesť námietku proti spracovaniu vašich údajov. Dodržiavame to, pokiaľ neexistujú odôvodnené dôvody na spracovanie.

Ak chcete uplatniť tieto práva, kontaktujte nás. Pozrite sa na kontaktné údaje v spodnej časti týchto zásad ochrany osobných údajov. Ak máte sťažnosť na to, ako narábame s vašimi údajmi, radi by sme vás počuli, ale máte tiež právo podať sťažnosť dozornému orgánu (úradu na ochranu údajov).

Povolenie/zakázanie a odstraňovanie súborov cookie
Váš internetový prehliadač môžete použiť na automatické alebo manuálne mazanie cookies. Môžete tiež špecifikovať, že niektoré súbory cookie nemusia byť umiestnené. Ďalšou možnosťou je zmeniť nastavenia svojho internetového prehliadača tak, aby ste dostali správu vždy, keď sa umiestni súbor cookie. Ďalšie informácie o týchto možnostiach nájdete v pokynoch v časti Pomocník vášho prehliadača.

Upozorňujeme, že ak sú všetky súbory cookie zakázané, náš web nemusí fungovať správne. Pokiaľ cookies vymažete vo svojom prehliadači, budú znova umiestnené po vašom súhlase, keď znova navštívite naše webové stránky.


 

Kontaktné údaje

Ak máte otázky alebo pripomienky k našim Zásadám ochrany osobných údajov, k Zásadám používania súborov cookie a k tomuto vyhláseniu, kontaktujte nás pomocou nasledujúcich kontaktných údajov:

1st Unispo s.r.o
Novozámocká 185,
Nitra Dolné Krškany
949 05

web: www.unispo.sk
tel. 0915 818 818
mail: unispo@unispo.sk

Tento dokument bol naposledy aktualizovaný 11. februára 2022.